Για την παραγωγή προϊόντων με την επιθυμητή ποιότητα και με ψηλό βαθμό ασφάλειας και υγιεινής, στο εργοστάσιο εφαρμόζεται σύστημα διαχείρισης το οποίο περιλαμβάνει το σύστημα αυτοέλεγχου HACCP.
Στo σύστημα HACCP αναλύονται όλα τα στάδια παραγωγής και δίνεται έμφαση στην πρόληψη. Συνεπώς σημαντικό μέρος του ελέγχου μετατίθεται από τον παραδοσιακό τρόπο ελέγχου και ανάλυσης του τελικού προϊόντος προς τα προηγούμενα στάδια παραγωγής.
Το νερό ελέγχεται μικροβιολογικά σε διαπιστευμένα εργαστήρια στην έξοδο της πηγής και στο τελικό εμφιαλωμένο προϊόν κι έτσι επιβεβαιώνεται ότι πάντοτε συνάδει με τα κριτήρια της εθνικής νομοθεσίας:
- Ν. 87(Ι) 2001 «Περί της Ποιότητας του Νερού Ανθρώπινης Κατανάλωσης»
- ΚΔΠ 264/2002 «Περί Φυσικών Μεταλλικών Νερών»